© Layout by Julia E.

13.8.2010

things that lovers say and do, I love you boo, I love you too




^kiitos tanja kynsistä:--)






on menny taas vähä aikaa siitä ku viimeks kirjotin, eli tästä voi tulla aika sekava postaus:--) hmm en tiiä ees mistä alottaisin..
no mulla ja juuella oli viime viikolla vuosipäivä, ja se vei mut syömään pedrinakseen (syötävän hyvä tortilla kuva)! oli muutenki tosi kivaa:-) sain siltä lahjaks sellasen käsikorun, missä roikkuu sydämmiä (aww), ja ite annoin sille sellasen ruutupaidan ja uuden palan sen nomination koruun .
ja sitte viikonloppuna oli tosiaan se kokkola rock ja siellä oli yksinkertasesti vaan niin kivaa:--Dd

tänään oltiin juuen kans kaupungilla, mutta ei sieltä oikeen mitään löytyny.. koitin ettiä itelle sellasta turkoosia kynsilakkaa mutta ei missään ollu.. tai meen kyllä äitin kans uudestaan kaupunkiin sitte ku se tulee töistä:--) ja oon koittanu ettiä sopivan värisiä uggeja, mutta niitäkään ei oo oikeen missään.. joutuu vissiin tilaamaan uudestaan netistä.. JA BTW, mä löysin täydellisen syystakin itelle netistä ! oww en jaksais oottaa että se tulis jo.. :---DD vielä joudun kaks viikkoo oottaa sitä ! saatte sitte nähä minkälainen se on .
tässä muutenki vähä listaa mitä tarvisin syksyks/talveks;

- UGGIT (!!)
- sen takin
- uuden jonku siistin kaulahuivin.. en vaan oikeen keksi että mitkä kengät ja kaulahuivi siihen uuteen takkiin sopis ku se on semmonen khakinvihreen värinen .
- korkeevartiset lenkkarit (lacoste tai puma)

en kai sitte muuta, tai ei ainakaan tuu mitään muuta tarpeellista mieleen.. :-)

ja nyt mä meen kyllä syömääääään >
kai tää jo riittää tältä kertaa ? en jaksa enään kirjottaa:--DD


xoxo,
fanny alexandra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi♥!