© Layout by Julia E.

27.8.2014

autumn must haves

 photo a5a0c761-3d0a-4731-8d9a-997559ee9a67_zpsb9cf35bd.png
1/pusero 2/samantyyliset urheilurintsikat täältä 3/ihanan pirteän värinen kaulakoru täältä 4/t-paita 5/korkeavyötäröiset farkut 6/uusi lompakko 7/joku kivan värinen ja muhkea kaulahuivi 8/nilkkurit täältä 9/kiva pusero täältä 10/aivan ihanan väriset converset


edellisessä postauksessa taisinkin jo mainita, että voisin tehdä tällaisen syksy-kollaasin tässä joku päivä. noh, se päivä koitti nyt, koska mullahan ei oo tällähetkellä muutakuin aikaa (ja aikaa, aikaa ja aikaa.. :-D) värkätä tämmönen, koska oon flunssaisena kotona. mikäs sen parempaa kun selailla vaatekauppojen nettisivuja kuolaten.. mutta anyways, tässä nyt olis jonkun näköistä kollaasia tarjolla. kaikkea suht simppeliä olis toivomuslistalla, lähinnä:

-> college,- ja jotain ihan perus paitoja, 
-> uudet urheilurintsikat (ja muutenkin jotain uusia urheiluvaatteita), 
-> joku kivan värinen kaulakoru, 
-> ihan perus t-paitoja, 
-> uudet korkeavyötäröiset farkut (mustat tietenkin, heh) jotka mielellään kestäis sitte vähän pidempään ilman kulahtamista.. jos joku sattuu tietämään mistä sais hyviä housuja, niin saa vinkata! mä alan olla jo vähän hukassa tän asian kanssa..
-> ja en tiiä mistä tää tuli - mutta uusi lompakko olis kiva:-D, mun vanha lompakko on aika kulahtanut..
-> joku muhkea, kivan värinen huivi johon voi uppoutua
-> jotkut siistit nilkkurit olis kivat, mä en muistaakseni omista mitään oikeen simppeleitä nilkkureita?
-> edelleenkin perus paitoja.. tuo vaalenapunainen on kyllä tosi kiva
-> uudet converset.. ah, noi on täydellisen väriset! valkosia kun en enää taida uskaltaa ostaa kun ei ne valkoisina kuitenkaan pysy kauaa, krhhm..
-> ainut mikä tosta puuttuu, on ehkä vielä joku kiva neuletakki.. esim tämmönen

oon tullut siihen tulokseen, että parempi ostaa niitä vaatteita ihan vaan perus musta/harmaa/valkoinen väriskaalassa, koska eipähän sitte ainakaan kyllästy. ja onhan noikin kivoja värejä, tuntuu etten osaa ees pitää enää muun värisiä vaatteita - tai lähinnä mitään tyyliin neonkeltainen, pinkki, vihreä. niihin kun kyllästyy tosi äkkiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi♥!