© Layout by Julia E.

29.12.2013

alennusmyyntejä/asukuvia

moikkamoi! toissapäivänä pyörähettiin sanen kanssa kaupungissa tarkoituksena kierrellä vähän alennusmyyntejä.. mulla ei oikein ollut mielessä mitään erikoista mitä lähdin ettimään, mutta löytypä sieltä (tietenki...!) kaulakoru, urheilutoppi ja tommonen korsletti mikälie lyhyt toppi/h&m. ei me kaupungissa kyllä kauhean kauaa viihdytty, siellä oli ihan liikaa porukkaa mut sehän oli kyllä tiedossa.. :-D pitipä silti päästä nappaamaan 'parhaat päältä'. olin kylläkin kattonut tota mustaa lyhyttä toppia jo aikoja sitten h&mllä, mutta se oli sillon ehkä hieman liian kallis tommoseksi, mut nyt oli sopivasti alennettuna! kävin muuten samalla reissulla lyhennyttämässä mun uutta kelloa, ja jeejee - nyt se on sopiva:-)! ihan lemppari. 

 photo DSC_0005_zpsc4ae16b1.jpg
 photo DSC_0010_zps7aba1f8d.jpg

eilen sit sain suostutella sanen ottamaan musta huikeita (...) kuvia meidän yläkerrassa/varaston oven edessä:-D no parempi kuin ei mitään, vai? päällä oli mummilta joululahjaksi saama ihana pörröinen neule sekä uusi kaulakoru pääsi heti käyttöön myös. asukuvien jälkeen mentiinkin sit jo rossoon syömään mummin, isin, sanen, mun pikkuveljien ja jennin kanssa. hahha sai kyllä nauraa:-D

 photo DSC_0014-horz_zpse888d19b.jpg
 photo DSC_0036-horz_zpsb94270e2.jpg  photo DSC_0052_zps7eb57a3e.jpg
 photo cats_zpsedefcccf.jpg
 photo DSC_0054_zps29d38f4d.jpg

viime hiustenvärjäyksen jälkeen käytin väripaketin mukana tullutta hoitoainetta, ja huomasin että sitä käytettyäni mulla on ruvennut meneen hiukset tollasiks hopeahtaviks.. vaikkakin tykkään kyllä tosi paljon nyt tosta väristä. mut eihän ne nyt noissa kuvissa niin kivoilta näytä mitä luonnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi♥!